keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Noidan pata-popsit


Noidan pata-popsit n. 12kpl

1 pötkö kaurakeksejä
2rkl tuorejuustoa esim.sitruuna
tilkka sitruunamehua
 
1pss mustia Candy meltsejä
15-20 nappia limenvihreää Candy meltsiä
vihreää nonparellia
mustia pops-tikkuja


Murskaa keksit ja sekoita niiden joukkoon tuorejuusto ja mehu. Sulata muutama simply melts nappi. Pyörittele keksimassasta palloja, kasta tikkaritikun pää sulaan simply melts massaan ja työnnä palloon. Valmista näin kaikki popsit ja laita ne noin 30 minuutiksi jääkaappiin kovettumaan.
Sulata loput simply melts napit ja kasta popsipallot yksitellen sulaan massaan. Jos massa tuntuu liian paksulta, lisää Criscoa tai kasviöljyä, jotta saat siitä juoksevampaa. Aseta popsit leivinpaperin päälle, jotta ylimääräinen candy melts valuu popspallon alaosaan muodostaen patamaisen muodon.
 Anna kovettua jääkaapissa noin 30-60 minuuttia. Sulata limenvihreät candy melts napit ja laita sula seos pursotinpussiin. Pursottele padat kuvan osoittamalla tavalla ja koristele lopuksi nonparellein. Voit hyvin valmistaa popsit jo edellisenä päivänä, ne säilyvät hyvin jääkaapissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti