maanantai 15. syyskuuta 2014

Kettu -teemajuhlat


Syksyn suosituin teema on kettuaineinen. Nämä ylisöpöt kattaustarvikkeet, muffinivuoat ja muotti löytyvät sekä verkkokaupasta että myymälöistä. Tässä myös muutama hauska idea teemajuhliin sopivista herkuista.


Tämä kettu-kakku on tehty Wiltonin Kruunu-kakkuvuoan avulla. Koristeluun on käytetty buttercream-kuorrutetta sekä tyllia 1, 3, 16 ja 18.



Buttercream-kuorrute


½ cup Crisco
½ cup margariinia
4 cup tomusokeria

Vatkaa Crisco ja margariini keskenään sähkövatkaimella kuohkeaksi. Lisää tomusokeri vähitellen. Kaavi välillä kulhon reunat, jotta koko massa sekoittuu hyvin. Valmis buttercream on ilmavaa ja paksua.
Saadaksesi buttercreamista ohuempaa mm. pursotusta varten lisää joukkoon 1-2tl maitoa, vettä tai glukoosia. Voit värjätä kuorrutteen Wiltonin pastavärien avulla.

Reseptillä tulee 2 ¼ cup valmista kuorrutetta.
1 cup on noin 2,36dl.

Kuparin/ruosteen sävyn saa sekoittamalla oranssia, tulipunaista sekä ruskeaa pastaväriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti