torstai 11. syyskuuta 2014

Kesäkurpitsa cupcake


Kesäkurpitsamuffinit
 12kpl

2 kananmunaa
1dl muscovadosokeria
1dl tavallista sokeria
2tl vaniljasokeria
2,5dl kesäkurpitsaa raastettuna
1dl sulatettua voita
3,5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
3tl kanelia

kuorrutukseen
maustamatonta tuorejuustoa
vaniljasokeria

koristeluun
kesäkurpitsan viipaleita

Kuori ja raasta kesäkurpitsa. Sulata voi ja anna jäähtyä.
Sekoita munat ja sokeri keskenään esim. haarukalla. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen. Lisää myös voisula ja raaste. Kääntele taikina tasaiseksi ja annostele muffinipellin muffinivuokiin. Paista 185 asteessa noin 12-15 minuuttia. Anna jäähtyä ennen koristelua.

Sekoita tuorejuustoon (n.150g) vaniljasokeri ja levitä kuorrute palettiveitsen avulla muffinien päälle. Koristele kesäkurpitsaviipaleella. Koriste kannattaa laittaa vasta vähän ennen tarjoilua sillä se alkaa "itkemään" kuorrutteen päällä oltuaan siinä kauemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti