keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kärpässieni-popsit


Halloweeninä voi syödä mitä iljettävyyksiä vaan; hyytelöaivoja, namimatoja tai kärpässieniä. Nämä kärpässienet tosin ovat herkullisia eivätkä laisinkaan myrkyllisiä.
 
Kärpässieni-popsit n.8-10kpl
 
 175g kaurakeksejä
n.3rkl mango tuorejuustoa
 
 n.150g valkoista Candy meltsiä
n.100g punaista Candy meltsiä
tikkaritikkuja

Murskaa keksit ja sekoita tuorejuusto keksimurun joukkoon. Tee massasta tasaista. Muotoile siitä soikean mallisia sienen jalkoja sekä kolmion mallisia sienen lakkeja. Paina sienen lakki osaan keskelle sormella pieni kolo, johon sitten koristelun jälkeen jalkaosa hyvin menee.

Ota 2-3 valkoista Candy melts nappia sivuun kärpässienen pilkkuja varten.
Sulata muutama valkoinen Candy melts-nappi ja kasta tikkaritikun pää sulaan massaan ennen kuin painat sen sienen jalkaan. Valmista näin kaikki sienen jalat. Laita ne hetkeksi jääkaappiin kovettumaan.

Sulata punainen Candy melts ja kasta lakkiosat siihen haarukan avulla. Anna niidenkin kovettua jääkaapissa.

Sulata loput valkoiset Candy meltsit ja kasta sienen jalat kokonaan sulaan massaan. Laita lakki kiinni sieneen vielä kun valkoinen Candy melts on pehmeää. Valmista näin kaikki popsit ja laita jääkaappiin rauhassa kovattumaan (min.30 minuuttia).

Sulata ne sivuun laittamasi valkoiset Candy melts napit (2-3kpl), kaada sula massa pieneen pursotinpussiin ja pursottele kärpässieniin pienet pilkut.
 


2 kommenttia:

  1. Tätä täytyy väsäillä halloweeninä. Myöskit arvot on aika siistit!! :)

    VastaaPoista