maanantai 22. lokakuuta 2012

Kurpitsapopsit

 
Kurpitsa-popsit
 
150g kaurakeksejä
2-3rkl mangotuorejuustoa
tippa oranssia pastaväriä
 
kuorrutukseen:
n.150g oranssia candy meltsiä
n.1 rkl Criscoa
vihreä sokerimassaa/royal icingia
 
Murskaa keksit hiunoksi ja laita joukkoon tuorejuusto sekä pastaväri. Sekoita tasaiseksi oranssin väriseksi massaksi. Pyörittele palloja ja litistä niitä hiukan kurpitsan muotoon. Sulata muutama candy melts-nappi ja kasta tikkaritikku sulaan massaan ennen kuin painat sen popspalloon. Valmista näin kaikki kurpitsat ja laita ne hetkeksi kovettumaan jääkaappiin.
 
Sulata loput candy meltsit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää noin ruokalusikallinen Criscoa, jotta saat sulasta massasta tarpeeksi juoksevaa. Näin saat tasaisemman lopputuloksen.
Jos teet koristeet sokerimassasta, voit valmistaa ne etukäteen. Jos taat pursotat koristeet royal icingista, voit pursottaa ne valmiisiin kurpitsapopseihin.
Kasta popsit yksitellen sulaan massaan (ja lisää kuivuneet sokerimassa-koristeet), laita ne pystyyn jääkaappiin kovettumaan vähintään 1-2 tunniksi.
 
 

2 kommenttia:

 1. Blogissasi on monta hyvää reseptiä! Oletko kuullut reseptisivustosta Etsiresepti.fi?

  Jos olet kiinnostunut saamaan enemmän liikennettä omaan blogiisi tai muuten vain haluat löytää hyviä reseptejä, suosittelen että lähdet ilmaiseksi mukaan Etsiresepti.fi hakemistoon: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen

  Konsepti on jo olemassa monissa Euroopan maissa, ja meidän kauttamme blogit saavat viikottain jopa tuhansia vierailijoita.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Etsiresepti
  http://www.etsiresepti.fi/

  VastaaPoista
 2. Hei! Olisin kysynyt että jääkö candy melts kuorrutus lopuksi pehmeäksi, mikäli siihen lisää criscoa. Kiitokset ihanasta reseptistä :) -Jessika-

  VastaaPoista