Tuunaa herkullinen suklaakakku halloween-juhliin sopivaksi sokerimassasormilla.
Suklaavadelma-unelma n.6hlö
mehevä
suklaakakkupohja
3 kananmunaa
100g tummaa
suklaata
n.75g pehmeää
margariinia
1dl sokeria
1tl
leivinjauhetta
reilu 1dl
vehnäjauhoja
kostutukseen
n. 1dl
vadelmamehua
täyte
1,5-2dl
vadelmahilloa tai -marmeladia
1prk vaahtoutuvaa
suklaakermaa
koristeluun
keksimuruja
sokerimassasormet
Valmista kakkupohja
n.20cm halkaisijan vuoassa. Paista pohjaa 175 asteessa noin 25-35
minuuttia.
Anna pohjan jäähtyä
täysin ennen täyttämistä.
Halkaise pohja
kahtia. Kostuta palat kevyesti vadelmamehulla. Vatkaa suklaakerma vaahdoksi.
Sivele pohjakerroksen päälle vadelmahillo ja laita puolet suklaavaahdosta
siihen. Laita kansipala päälle ja levitä sen päälle loput suklaavaahdosta.
Koristele sokerimassasta tehdyillä sormilla.
Sokerimassasormissa on mantelilastut kynsinä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti