tiistai 25. syyskuuta 2012

Kurpitsa-kahvikakku

 
Wiltonilta saapui syksyksi upea 3D-kakkuvuoka, joka houkutteli heti leipomaan. Kurpitsanmuotoinen kakkuvuoka sai sisuksiinsa tällä kertaa mehevän sitruunakahvikakun ja koristeeksi oranssia candy meltsiä.
 
Sitruunakahvikakku
 
300g margariinia
3dl sokeria
4 kananmunaa
5dl vehnäjauhoja
3tl leivinjauhetta
3tl vaniljasokeria
1 sitruunan kuori raastettuna
200g sitruuna tuorejuustoa
 
Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon yksitellen kananmunat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita joukkoon myös sitruunan kuori sekä tuorejuusto. Kaada hyvin sekoitettu taikina voideltuun vuokaan ja paista 175asteessa noin 45-50 minuuttia.
Anna kakkujen jäähtyä vähintään 15 minuuttia ennen kumoamista.
Kasaa kakku kurpitsanmuotoon ja koristele sulalla candy meltsillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti