tiistai 4. syyskuuta 2012

Sadonkorjuupiirakka



Sadonkorjuupiirakka

100g margariinia
2dl vehnäjauhoja
2rkl vettä
suolaa

täyte:
3 porkkanaa raastettuna
2 punasipulia
100g parsakaalia (pakaste)
2dl ruokakermaa
2 kananmunaa
1dl juustoraastetta
aromisuolaa
mustapippuria

Nypi margariini ja jauhot. Lisää suola sekä vesi ja vaivaa taikina tasaiseksi. Painele taikina piirakkavuokaan (halk.24cm). Raasta kuoritut ja pestyt porkkanat. Silppua sipuli ja sulata parsakaalia mikrossa muutama minuutti. Kuullota sipulit ja porkkanaraaste. Lisää parsakaalit ja mausta suolalla sekä pippurilla. Anna jäähtyä hetken ja kaada sitten kasvisseos taikinan päälle. Sekoita kulhossa kerma, munat, juustoraaste ja ripaus pippuria. Kaada seos kasvisten päälle. Paista piirakkaa 225 asteessa noin 20-25 minuuttia.

1 kommentti:

  1. Hei!

    Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

    Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

    Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

    Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

    Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

    Ystävällisin terveisin,

    Ann-Sofi
    http://www.etsiresepti.fi/

    VastaaPoista