tiistai 4. syyskuuta 2012

Sadonkorjuupiirakka



Sadonkorjuupiirakka

100g margariinia
2dl vehnäjauhoja
2rkl vettä
suolaa

täyte:
3 porkkanaa raastettuna
2 punasipulia
100g parsakaalia (pakaste)
2dl ruokakermaa
2 kananmunaa
1dl juustoraastetta
aromisuolaa
mustapippuria

Nypi margariini ja jauhot. Lisää suola sekä vesi ja vaivaa taikina tasaiseksi. Painele taikina piirakkavuokaan (halk.24cm). Raasta kuoritut ja pestyt porkkanat. Silppua sipuli ja sulata parsakaalia mikrossa muutama minuutti. Kuullota sipulit ja porkkanaraaste. Lisää parsakaalit ja mausta suolalla sekä pippurilla. Anna jäähtyä hetken ja kaada sitten kasvisseos taikinan päälle. Sekoita kulhossa kerma, munat, juustoraaste ja ripaus pippuria. Kaada seos kasvisten päälle. Paista piirakkaa 225 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti