sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Tuusulan myymälässä Halloween-tunnelma!

Tuusulan myymälämme on pukeutunut jo täysin Halloween-kuosiin ja hyllymme notkuvat hurjaakin hurjempia ja herkullisia leivonta-, koristelu- ja kattaustarvikkeita onnistuneisiin Halloween-juhliin!

Avaamme ensi viikolla huikean Halloween-huoneen Tuusulan myymäläämme. Tule kurkistamaan upeaa huonetta, josta nappaat ideat niin kattaukseen, leivontaan kuin koristeluunkin!
Vietämmekin 21.10 torstaina Halloween-iltaa Tuusulan myymälässämme, luvassa huikeita tarjouksia, arvonta ja lapsille kaikkea kivaa - tiedotamme tästä lisää pian!

Otimme tänä vuonna valikoimaamme uuden juhlatarvikevalmistajan tuotteita, koska meille teemajuhlat ja sesongit ovat ydintoimintaamme. Nyt onkin vuoden "hauskin" aika käynissä kun suurimmat juhlat ovat edessä!

Onnistunut juhlatunnelma lähtee käyntiin sopivista kutsukorteista ja Halloween-juhlaankin löydät valikoimastame sopivat.
Kattaustarvikkeissa otimme siis valikoimaamme uusia, huikean näyttäviä kattaustarvikkeita mutta aina kannattaa muistaa myös teemaan sopivat värikattaukset - niillä täydennät kattauksen juuri sopivaksi.

Elintarvikkeisiin saimme Wiltonilta upeita uutuuksia mm. luun-muotoisia koristelurakeita. Nämä ovat superhauskoja muffinien ja leivonnaisten koristeena! Muista myös erilaiset kimaltelevat koristelugeelit, koristelutuubit ja syötävät koristeet!
Candy Meltsejä on myös jälleen kesän jälkeen saatavilla runsas värivalikoima, mm. hauska Spooky Green!

Halloween-valikoimamme pursuaa myös erilaisia pikkuleipämuotteja sekä muffinivuokia & muita muffinitarvikkeita.

Viime keväänä lisäsimme valikoimaamme myös foliopallot, jotka saat täytettynä heti mukaasi! Halloween-pallovalikoima on huikea, meiltä löydät mm. Hello Kittyn Halloween-asussa, pääkallopallon.....

....tai hurjan silmämunapallon, hui! Sekä monia, monia muita.

Mallit näistä ilmapalloista löydät Tuusulan myymälämme Halloween-huoneesta!
Tervetuloa siis ostoksille Tuusulan myymälään ja hakemaan Sinun Halloween-juhliisi sopivimmat tarvikkeet. Muistathan myös, että jo 80:ssä Tiimarissa ympäri Suomen on myös meidän Halloween-tuotteita sekä myös muilla jälleenmyyjillämme ympäri maan!

p.s. Espoon myymälässä muuton & remontin vuoksi emme pääse juhlistamaan Halloweenia mutta toivottavasti joulu-sesonkiin pääsemme siellä tiukasti kiinni! Espoon myymälä täydentyy mm. kattaus- ja juhlatarvikkeilla sekä myös Espoosta saat foliopallot täytettynä jatkossa mukaasi!

4 kommenttia:

 1. Harmi ettei ehditä Tuusulaan Halloween ostoksille :( tuleeko Halloween pallot kuitenkin Espooseen myyntiin? Silmämuna pallo olis ihan pakko saada :D

  VastaaPoista
 2. Silmämunapalloa on saatavilla myös Espoosta! Nouda pian omasi :)

  VastaaPoista
 3. Eli silmämunapalloa noutamaan :)

  VastaaPoista
 4. Helmi, kannattaa soittaa Espoon myymälään ja varata omasi!

  VastaaPoista