torstai 14. lokakuuta 2010

Halloween kakkukuvat!

Halloween-juhlia on ihana suunnitella päiviä, viikkoja ja jotkut suunnittelevat jopa kuukausia! Aina ja kaikilla ei ole kuitenkaan aikaa suunnitella tai toteuttaa huikein koristein koristeltua juhlakakkua ja siihen kakkukuvat ovat oivallinen ratkaisu! Valikoimastamme löydät niin aikuisten kuin pikkuistenkin juhliin sopivat halloween aiheiset kakkukuvat.

Kakkukuvalla saat upean ja näyttävän kakun helposti ja mikä parasta, voit esivalmistella sen jo juhlien edeltävänä iltana!
Me annamme vinkit kakkukuvan käyttöön!

Vinkit kakkukuvien käyttöön:

Suosittelemme, että laitat kakkukuvan kakun päälle juhlia edeltävänän iltana, jotta se ehtii pehmetä hyvin leikattavaksi.

Kostuta kakku hyvin sekä sisältä sekä päältä.

Sivele kakun pinnalle ohuelti kermavaahtoa "liimapinnaksi" esim. palettiveitsellä. Jos et voi käyttää kermaa niin "väritön" hillo sopii myös, esim. omena- ja päärynähillo. HUOM! Jos laitat liikaa kermavaahtoa, ei kuva saa imettyä kosteutta kakusta pehmetäkseen leikattavaksi ja kuva voi olla vaikea leikata ja sitkeä.

Poista kakkukuva suojapussistaan ja aseta kuva kakun päälle. Silittele puhtain käsin kakkukuvaa kiinni kermaan. Kuva saattaa lähteä hieman kipristymään kakun pinnalta mutta silittele kuvaa kiinni kakkuun. Kun kuva saa kosteutta, se asettuu kyllä kakkuun tasaisesti.

Koristele kakku ennen tarjoilua reunapursotuksin, glitterein, sokerihelmin tai käyttäen muita haluamiasi koristeita.

Mikki ja Minni Halloween-aiheiset kakkukuvat sopivat lapsiperheiden Halloween-juhliin. Löydät valikoimastamme useita erilaisia!

Vinkki! Kurkkaa myös käyttöohjevideomme kakkukuviin!

1 kommentti:

  1. Meidän suosikki kuva löytyi nopeasti. Hurja kurpitsa- kakkukuva on aivan ihana.

    VastaaPoista