tiistai 22. lokakuuta 2013

Hämis pihaa piristämään ja noitamuffinit


Nyt lienee suurin osa lehdistä maahan tippuneet, joten ne kannattaa haravoida ennen pakkasia pois. Niillä voi täyttää tällaisen hämiksen pihapiiriä hauskuuttamaan. Paketissa on 7 osaa, keskivartalo ja kuusi jalkaa, twistit, joilla saa jalkoihin muotoja sekä muoviset nastat, joilla hämiksen saa pysymään maassa eikä tuuli nappaa sitä mukaansa. 

Tällä viikolla on Espoon myymälässä halloweenviikko ja paljon tarjouksia. Tarjoukset ovat samoja kuin viime viikolla Tuusulassa. 
Tänään, tiistaina Espoossa on halloweenilta ja tarjolla hattaraa sekä erikoistarjouksia ja kaikki teeman mukaisesti pukeutuneet saavat yllätyksen. Kannattaa tulla käymään!

Nämä hauskat noitamuffinit on tehty Wiltonin muffinien koristelusetin avulla. Settejä löytyy noita, pääkallo sekä hämähäkki. Kaikki ovat tämän viikon tarjouksessa Espoossa 5e/kpl.

Noitamuffinit 12kpl

2 kananmunaa
2dl sokeria
1dl juoksevaa margariinia
 3,5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1dl uuniomenajogurttia
1dl omenasosetta
12kpl omar-karkkeja

koristeluun:
3dl vispikermaa
0,5dl sokeria
sammaleenvihreää pastaväriä

Sekoita kaikki muut ainekset keskenään paitsi karkit. Jaa taikina muffinivuokiin ja paina jokaiseen Omar-karkki niin että se uppoaa taikinaan. Omenaisessa muffinissa on makea yllätys. Paista 180 asteessa noin 12-15 minuuttia. Anna muffinien jäähtyä ennen koristelua. 
Vatkaa kerma sokerin kanssa vaahdoksi ja värjää se sammalenvihreäksi. Pursota vaahto muffinien päälle ja koristele muffnisetin koristeilla; tikuilla ja syötävillä tähdillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti