perjantai 4. lokakuuta 2013

Hämähäkkipopsit


Halloweenin hämähäkkipopsit n.12kpl

1 pötkö Domino-keksejä
3-4rkl appelsiinituorejuustoa
(normaalimäärä noin 2-3 rkl)

1pss Wiltonin mustaa candy meltsiä
Wiltonin syötävä nauha, musta
mustia pops-tikkuja

Murskaa keksit ja laita hiukan normaalia enemmän tuorejuustoa, jotta massa jää pehmeäksi. Pyörittele keksimassasta palloja ja laita ne hetkeksi jääkaappiin kovettumaan. Niiden ei ole tarkoitus kovettua paljoa, koska muuten jalkoja ei saa palloon työnnettyä kiinni.

Sulata candy melts ja lisää tarvittaessa Criscoa (2-4rkl). Meltseistä täytyy tulla sopivan juoksevaa.
Ota keksipallot jääkaapista ja kasta pops-tikun pää sulaan meltsiin ja työnnä se sitten keksipalloon. Valmista näin kaikki pallot ja laita ne uudestaan jääkaappiin hetkeksi.


Leikkaa syötävästä mustasta nauhasta noin 5cm:n pituisia paloja jaloiksi. Ota keksipallot jääkaapista ja kasta ne kokonaan sulaan meltsiin. Aseta popsi lautaselle ja työnnä siihen kevyesti kahdeksan jalkaa. Koska keksimassasta tehtiin alunperin pehmeämpää kuin normaalisti, saadaan jalat kiinnitettyä massaan saakka. Aseta hämähäkille vielä silmät ja herkku on valmis. Valmista kaikki näin ja laita ne sitten kovettumaan jääkaappiin vähintään 30 minuutiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti