keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Vampyyrimuffinit

Halloween-juhliin voi leipoa myös "ei niin karmaisevia" muffineita ja nämähän sopivat loistavasti nykypäivän trendikkääseen vampyyriteemaan.


Taikina:
  • 2 kananmunaa
  • 2dl sokeria
  • 1dl juoksevaa margariinia
  • 2dl maustettua sitrusrahkaa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • hyppysellinen soodaa
Sekoita kevyesti sekoitetut kananmunat, sokeri, juokseva margariini sekä rahka. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut jauhot. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Aseta Wiltonin vampyyri-muffinivuoat muffinipeltiin ja lusikoi taikinaa lähes piripintaan. Näin saat upeasti kohoavat muffinit! Paista noin 200 asteessa kunnes pinta näyttää kauniin ruskealta.

Kuorrutus:
Valmista kuorrutus hyydykejauherasian mukaan.
Pursota kuorrutus jäähtyneiden muffinien pinnalle, koristele strösseleillä sekä punaisilla ruusuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti