keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Tervetuloa Halloweenblogiimme!

Tervetuloa uuteen sesonkiblogiimme; Halloweenblogiin!

Tässä blogissa keskitymme tiiviisti niin syksyn leivontaan kuin huikeiden halloweenherkkujen valmistamiseen & leivontaan, vinkkejä unohtamatta!
Ehkäpä vielä tässä reippaan kuukauden aikana blogissa on jokin aiheeseen sopiva arvontakin/kilpailu :). Tietenkin tiedotamme myös täällä uutuuksista sesonkiin liittyen niin verkkokaupan kuin myymälöidemme osalta.

Pyrimme päivittämään blogia lähes päivittäin, tässä vähän esimakua sadonkorjuu-juhlien herkuista! Kaikki nämä ihanuudet tullaan esittelemään lähi viikkoina, nythän on paras aika järjestää sadonkorjuu-juhlat!

Toivotamme ihanan raikasta syksyä ja muista seurata blogia aktiivisesti!

Huom! Syksyn ja halloweenin tuotteet ovat myynnissä jo verkkokaupassamme sekä myymälöissä, valikoima laajenee vielä! Huomaa myös verkkokaupan uusi edullinen postimaksu, vain 4,90 € paketti!

Julistamme täten blogin avatuksi - ensimmäinen herkku luvassa heti huomenna!

4 kommenttia:

 1. Missäs on se ensimäinen herkku jonka lupasitte eiliseksi? :) Kovasti jo odotellaan. Ja olisi kiva että tänne voisi kommentoida helpommin, itselläni nyt sattumalta oli tämä google-tili toista tarkoitusta varten mutta olisi kiva jos kommentointi onnistuis vaikka vaan sähköpostiosoitteen lisäämällä eikä tarttis olla bloggerissa tai omistaa google-tiliä tms.

  VastaaPoista
 2. Hei sly!

  Eilinen oli meille yllätyksellinen päivä, joten päivitystä emme voineet tehdä. Nyt tilanne on korjattu ja ensimmäinen, herkullinen resepti julkaistu!
  Tänne voi kommentoida myös ilman Google-tiliä tms. eli ihan anonyyminä :)

  VastaaPoista
 3. Hei kerrotko vielä kuinka anonyymina kommentoiminen onnistuu koska itse en siinä onnistunut. Olen muistaakseni johonkin toiseen teidän blogiin kommentoinutkin anonyymina ja tuossa kohdassa jossa on tuo valitse profiili lukee silloin vaihtoehtona nimetön tai jotain vastaavaa. Tässä blogissa sellaista ei kuitenkaan ole vaan vaihtoehdot on Google tili, Live journal,jne. sieltä lopusta puuttuu se Nimetön kohta. Onneksi muistin tämä vanhan google tilini ja kommentoiminen onnistuu, mutta ajattelin että saattaa joltakin muulta jäädä väliin kommetoiminen jos vastaavaa tiliä ei ole.

  VastaaPoista
 4. Hei! Kovasti odotellaan uusia päivityksiä. Ainakin lupailitte niitä lähes päivittäin. Käyn täällä silloin tällöin kurkistelmassa ideoita Halloween juhliin, mutta vielä ei ainakaan ole tullut niitä luvattuja reseptejä, lukuunottamatta noita paria blogin auetessa.

  VastaaPoista